Höststämma 2018

Måndagen den 19 november kl 18.00 kommer höststämman i SFK att avhållas på Jägersro. Nedan finns länk till föredragningslista. Valberedningens förslag till fullmäktigeledamöter kommer att publiceras separat.

Inför höststämman:

Eventuella motförslag till valberedningens förslag måste vara valberedningens ordförande tillhanda senast 12 dagar före höststämman, det vill säga senast den 7 november.

Eventuella motioner eller förslag till höststämman från medlem i SFK måste vara styrelsen tillhanda senast 10 dagar före höststämman, det vill säga senast den 9 november.

Anmälan till stämman gör du enklast genom att skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret på hemsidan. Din anmälan till stämman måste vi ha senast den 12 november.

Efter stämman serveras en middag för det subventionerade priset 300 kronor. Middagen består av varmrätt, efterrätt, dryck och kaffe. Anmälan till middagen görs genom att sätta in 300 kr på SFKs bankgiro 144-6947. Glöm ej att uppge ert namn på inbetalningen.
Obs! För att er anmälan till middagen skall bli giltig måste betalningen finnas på SFKs bankgiro senast den 12 november.

Vi passar även på att tipsa om SFK:s jullunch på Törringelund den 13 december då vi bland annat kommer att hylla våra lokala champions, samt den föreläsningsdag som SFK arrangerar tillsammans med SFAF den 2 november.

> Kallelse och föredragningslista 

> Valberedningens förslag

Välkomna till höststämman!

Styrelsen
Skånska Fältrittklubben