Höststämma i Skånska Fältrittklubben

Måndagen den 13 november kl 18.00 kommer höststämman i SFK att avhållas. 

I år testar vi ett nytt koncept och arrangerar stämman i Förenade Bils helt nya hus helt avsett för försäljning och service av Land Rover och Jaguar. Adressen är Djurhagegatan 15 i Malmö. Lokalen ligger nära Jägersro och intill Förenade Bils övriga lokaler.

Förenade Bil har genom Jaguar/Land Rover stöttat Jägersro Galopp under flera år, inte minst i år, genom ett stort engagemang på Derbydagen. Det är och kommer bli ännu viktigare i framtiden att vi engagerar oss för våra samarbetspartners.

Efter höstmötet får vi en visning av det helt nya huset. Därefter serveras lite plockmat med dryck (100 kr). Som avslutning kan alla bekanta sig med fantastiska bilar från Jaguar och Land Rover. Vem vet om vi inte får ett speciellt galopperbjudande under kvällen?

Inför höststämman:

Eventuella motförslag till valberedningens förslag måste vara valberedningens ordförande tillhanda senast 12 dagar före höststämman, det vill säga senast den 1 november 2017.

Eventuella motioner eller förslag till höststämman från medlem i SFK måste vara styrelsen tillhanda senast 10 dagar före höststämman, det vill säga senast den 3 november 2017.

Anmälan till stämman gör du enklast genom att skicka ett mejl till sfk@jagersro.se. Din anmälan till stämman måste vi ha senast den 6 november.

Om du önskar äta efter stämman sätter du in 100 kr på SFKs bankgiro 144-6947.
Glöm ej att uppge namn på inbetalningen, som vi vill ha senast den 6 november
Obs! För att anmälan skall bli giltig måste betalningen finnas på SFKs bankgiro senast den 6 november.

Välkomna till höststämman!

Styrelsen
Skånska Fältrittklubben