Rabatt på Jägersroprogrammet

Precis som tidigare år har du som medlem i Skånska Fältrittklubbens möjlighet att prenumerera på Jägersroprogrammet till ett rabatterat pris. Subventionen är 200 kronor, vilket betyder att en helårsprenumeration kostar 550 kronor för medlemmar (850 kr till utlandet).

Du beställer din rabatterade prenumeration genom att betala in 550 kronor till SFKs bankgiro 144-6947. Glöm inte att ange ditt namn på inbetalningen samt att den avser ”programprenumeration”. För att Svensk Galopp ska kunna distribuera ut programmet från första tävlingsdagen behöver vi din betalning senast den 1 april.

Vi vill även påminna om Skånska Fältrittklubbens stallrunda som arrangeras nu på lördag, den 30 mars. Stallrundan börjar klockan 10.30 vid ledvolten. Det är tyvärr för sent att anmäla sig till den efterföljande lunchen, men alla är så klart välkomna att följa såväl stallrundan som tävlingarna från Dubai World Cup, som sänds i John Scott´s Pub under eftermiddagen.

Slutligen påminner vi alla som fortfarande inte betalat in medlemsavgiften för 2019 att göra detta snarast. Medlemsavgiften är 600 kronor och insättning ska ske på SFK:s bankgiro 144-6947. Glöm inte bort att skriva att betalningen avser medlemsavgift.