Stallrunda och Dubai World Cup på Jägersro

Skånska Fältrittklubben (SFK) kommer att genomföra ”Stallrunda” bland tränarna på Jägersro 2020-03-28.

Samling kl 1030 vid ledvolten, som ligger vid uppfarten till tävlingsbanan. Där kommer två tränare att vissa några av sina hästar under rörelse på banan. Därefter förflyttar vi oss runt till de olika tränarna.

Efter rundvandringen (ca kl 1245) kommer vi att samlas i John Scott´s Pub för lunch och lite information inför årets galoppsäsong. Här finns också möjlighet för information om delägarskap av häst samt delta i en tävling med fina priser. Barservering med diverse drycker.

Vi kommer att sända direkt från Dubai World Cup med fina Grupp löpningar och som avslutas med Dubai World Cup, med första start kl 1245 svensk tid. Tävlingarna följer vi till sista loppet med öppen barservering.

Inget krav på att äta lunchen eller att vara med på Stallrundan för att följa Dubai World Cup.

Stallrundan och sändningarna från Dubai World Cup är för alla galoppintresserade och vi har inget krav på medlemskap i någon förening.

Som lunch kan du välja mellan Pytt Bellman (gräddstuvad pytt med rå äggula och saltgurka, sallad, bröd) 100 kr eller Räkmacka 125 kr. Drycker till samt kaffe och kaka samt kokt korv med bröd finns att köpa. Fullständiga rättigheter. Betalning för lunchen görs genom insättning på Bankgiro 144-6947 före den 24/3, glöm inte att ange för vem betalningen avser.

Påminner också de medlemmar som ännu inte betalat medlemsavgiften på 600 kr för 2020, insättning på Bankgiro 144-6947 före den 31/3. För medlemskap i SFK, fyll i ansökningsformuläret samt sänd in detta.

Välkomna!

SFK styrelse

Kontaktperson
Håkan Birger
073-507 63 90