Stallrunda och Dubai World Cup på Jägersro

Skånska Fältrittklubben (SFK) kommer att genomföra ”Stallrunda” bland tränarna på Jägersro 2023-03-25.

Samling kl 10.30 vid bilinfarten till stallbacken, som ligger vid stora parkeringen. Därefter förflyttar vi oss runt till de olika tränarna. Efter rundvandringen (ca kl 12.45) kommer vi att samlas i John Scott´s Bar för lunch och lite information inför årets galoppsäsong. Här finns också möjlighet för information om delägarskap av häst. Barservering med diverse drycker. Vi kommer att sända direkt från Dubai World Cup med fina Grupp löpningar och som avslutas med Dubai World Cup, med första start kl 1245 svensk tid. Tävlingarna följer vi till sista loppet med öppen barservering.

Inget krav på att äta lunchen eller att vara med på Stallrundan för att följa Dubai World Cup.

Stallrundan och sändningarna från Dubai World Cup är för alla galoppintresserade och vi har inget krav på medlemskap i någon förening. Ta med så många du kan till denna dag och var delaktig i att sprida information om den lokala och internationella galoppsporten.

För lunch finns följande tre alternativ:

1. För 169 kr kyckling med citron, timjan och honung, lök och ostkräm, sotad kål med gurka, senapsglaserad potatis och rostad kycklingsky inklusive plocksallad, bröd och smör.
Vegetariskt alternativ som ovan, men med kryddiga sojafärsbiffar, ska anges särskilt.

2. För 175 kr räkmacka

3. För 105 kr köttbullar, potatismos med gräddsås, pressgurka och lingon.

På plats finns också Surdegspizza med salami alt vegetarisk för 139 kr, betalas på plats. Drycker finns att köpa. Fullständiga rättigheter. Kaffe & kakbuffé till försäljning för 45 kr.

Betalning för lunchen görs genom insättning på Bankgiro 144-6947 före den 22/3, glöm inte att ange för vem betalningen avser samt om du väljer vegetariskt alternativ. Den inbetalning du gör, avser då något av de tre alternativen ovan.

Påminner också de medlemmar som ännu inte betalat medlemsavgiften på 300 kr för 2023, under 25 år 150 kr och under 18 år 50 kr insättning på Bankgiro 144-6947 före den 31/3.

För medlemskap i SFK, gå in på vår hemsida via Svensk Galopp och fyll i ansökningsformuläret samt sänd in detta.

Välkomna!
SFK styrelse

Kontaktperson
Håkan Birger
073-507 63 90