Tack från ordförande

Det var med glädje jag genomförde lördagens stallrunda med stor uppslutning. Vi var cirka 100 personer, som i vackert vårväder kunde besöka tränarna och få se vackra hästar.

Stort tack till deltagande tränare och er personal för ert positiva upplägg. Stämningen var glad och positiv samt likaså mycket god stämning vid lunchen och vid sändningarna från Dubai. Tack alla för ert deltagande och för en trevlig dag.

På söndagen genomförde Svensk Galopp en utbildningsdag för våra unga ryttare i vår sport, ponnygaloppen. Jag fick under några minuter berätta lite om SFK och vad vi gör för att stödja genomförandet och utvecklingen av ponnygaloppen. Även här stor uppslutning med glad stämning.

Tack Jessica Long, för en föredömlig genomgång i ditt stall om det engelska fullblodet. Stort tack också till SG genom Mimmi Jarl och Sofia Presits för väl planerad och genomförd dag.

Avslutningsvis ett stort tack till alla deltagare under dessa två dagar. Tillsammans för vi sporten vidare med ett sådant fint engagemang.

Håkan Birger
Ordförande Skånska Fältrittklubben