Årsstämma i Skånska Fältrittklubben

Måndagen den 8 maj kommer årsstämman i Skånska Fältrittklubben att avhållas. Efter stämman kommer Pia Skoog och Bo Gillborg att berätta om förberedelserna inför det 100:e Derbyt.

När de ekonomiska handlingarna samt valberedningens förslag är klara kommer dessa att skickas ut till medlemmarna samt publiceras på hemsidan.

Eventuella motförslag till valberedningens förslag måste vara valberedningens ordförande tillhanda senast 12 dagar före årsstämman, det vill säga senast den 26 april 2017.

Eventuella motioner eller förslag till årsstämman från medlem i SFK måste vara styrelsen tillhanda senast tre veckor före årsstämman, det vill säga senast den 17 april 2017.

Slutligen vill vi ha din anmälan till stämman senast den 1 maj. Lättast använder du kontaktformuläret på hemsidan.

Du som har betalat in din medlemsavgift får i dagarna ett medlemskort för 2017 i brevlådan.

Övriga får medlemskortet när medlemsavgiften är betald. I samband med årets första tävlingsdag den 2 april är det fri entré för alla som har betalat in sin medlemsavgift.

Under 2017 arrangerar Jägersrogaloppen 27 spännande tävlingsdagar. Den stora höjdpunkten är självfallet den 100:e upplagan av Svenskt Derby den 16 juli, som kommer att blir en fest utöver det vanliga. Glöm inte bort att bjuda in släkt och vänner till en dag då galoppen är som allra bäst.

> Ladda hem brev med föredragningslista

Välkomna till årsstämman!

Styrelsen
Skånska Fältrittklubben